sobota 15. dubna 2017

Douvan stvrdne ako obľúbené pre Arkle Trophy po jemnom úspechu Navanu

Douvan, ktorého Willie Bet365 stávkovanie live Mullins chváli ako jeden z najzaujímavejších koní, aký kedy trénoval, dal vynikajúci výkon na svojom prenasledovaní debut v Navan v nedeľu, čo viedlo k tomu, že bookmakeri bežali na obálku a citovali ho tak krátko ako 5- 4 pre Arkle Trophy v marci.

Ruby Walsh získal v minulom roku víťaz Najvyššieho nováčikovho preteku v prednej časti od pretekov v tejto 2m1f Beginners 'Chase a okrem skokového skoku na poslednom plotu to bol dokonalý Úvod do väčších prekážok.

Mullins povedal: "Bolo to úľavou, aby som to z cesty.


Ruby povedal, že počuje, že koni za ním prichádzajú na poslednú a dostali sa do neho. Stál príliš ďaleko od plotu, ale bol dosť roztomilý, aby sa dostal cez nohy a zotavil sa dobre.V opačnom prípade sa jednalo o školskej sedení. "

Po tomto námahy deväť-and-a-pol dĺžky víťazstvo jeho tréner plánuje Grade One kampaň začínajúce naháňačky, s Arkle Trophy v Cheltenham v marci bytí konečný target.Coneygree späť na trať pre Hennessy Gold Cup potom, čo dobrý kus práce Čítajte viac

Mullins vysvetľoval: "Povedal by som, že tento plán bude pokračovať po dobu Leopardstown Racing Post [Novice Chase] vedľa. Budeme mať dobré pozrieť sa na to.Sme pravdepodobne nebude mať čas dať ďalší beh do neho predtým. "

The County Carlow tréner oznámil, že on bol spokojný s tým, ako sa jeho reťazec vedú, ale očakáva Douvan sa roz svieti na preteky.

On povedal: "som rád, s tým, ako sa moje kone beží, ale sú trochu krátka práce. Ten človek nikdy vyzerá hrubý, ale je silnejší ako vlani. Je typické francúzske breds, vysoká a hranatá. "

Vautour sa ante-post favoritom na Cheltenham Gold Cup v marci, odohrať víťazný návrat na Ascot v sobotu, ale jeho výkon v bitie Ptit Zig, ktorý bol pripustil päť libier, bolo namáhavé

Mullins cítil, že boli výhovorky pre svoje vzrušujúce strelec :. "bolo to skvelé vyhrať.Skočil na ľavej strane, ale možno fitness povedal. Musel ísť do Anglicka, čo je ťažké niečo urobiť pre prvej jazde proti fit kone závodu. Myslím, že sa zlepší za to a ísť rovno do Kempton pre kráľa Jiřího na Boxing Day. Vyzerá to, že krakovacie závod v vyhliadky. "

Annie Power pôjde priamo do Cheltenhame po miernom útlme. Mullins vysvetľuje: "Dali sme jej pop cez prekážky a ona stačí kliknúť sama. Radšej by som jej dať viac času, než menšie a jediné, čo chcem urobiť, je dostať ju pripravený na marec.Veľa bude záležať na tom, ako sa zlepší. "

Došlo zmiešané novinky týkajúce závodisko sponzorstvo ako Betfair v nedeľu oznámili, že sú nové podporovatelia Grade One chvenie Creek Chase v Sandown.

< p> Ale viac znepokojenie bola správa, že Betfred už nebude sponzorovať Cheltenham Gold Cup ako priamy dôsledok Oprávnenej stávkovanie iniciatívy Partners. Jockey Club závodiskách tiež bude musieť nájsť sponzora pre Group One Sprint Cup v Haydock, ktorá bola súčasťou sponzorského portfólia Betfred je.

tipovanie na Bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat