úterý 11. dubna 2017

Škrtel si taký zápas ani nepamäti, góly naštartovala kanonádu

Famózny zápas má za sebou Martin Škrtel. Skvelé Predstavenie jeho Liverpoolu nad Arsenalom (5: 1) načal práve slovenského reprezentant. Tentoraz však okrem spoľahlivých obranných zákrokov pridal za 10 minút dva góly, pričom ten prvý dosiahol v 1. minúte. Dva góly v jednom zápase si podľa svojej slov ani nepamäti.
Všetko to začalo už niekolko desiatok sekúnd po zaciatku zápasu. Prvý priamy kop znamenal ai Prvú šancu v dueli a s trochou šťastia bol na ho konci kapitán slovenskej reprezentácia. Kolenom dopravil lopta do siete a jeho zamestnávateľ sa ujal vedeniami.Obrana Kanonierov však zaspala pre zmenu pri rohovom kope desiatej minút a fantastickú hlavičkou chrbtom k bráne mieril nechytateľnou do siete ai druhýkrát stopér s čísloa 37.
"Nepamätám si, kedy som strelil dva góly v jednom zápase . nestavajte sa často, aby som dal čo i ľan jeden. Mám z nich radosť, ale nájmy v tej Súvislosti, že p omohli tímu k získať trochu bodov - to je najdôležitejšie. strelila som za Liverpool Trinásta gólovú a možno 90 percent z nich padlo po centroch Stevena Gerrarda. kED má Steven lopta, vždy Môžem cakat kvalitne prihrávky. "
Liverpool tak stále má reálnu šancu na zisk titulu, prvýkrát od po viac ako 20 ROKOCH.Stráca na Prvú Chelsea ľan 6 bodov, ale cieľom pre The Reds je hlavne postup do Ligy majstrov: "Ideme od zápasu k zápasu a snažíme sa zbierať čo najviac bodov. Uvidíme, kolky ich budeme Mať na konci sezóny a KÉ umiestnenie nám prinesie. Vieme dobre, o čo hráme a budeme sa o Nasu métu biť do konca. Chceme sa dostať do najlepšej stvorka, " Povedala Škrtel.
" Dosiahli sme skvelé Víťazstvo. Vedeli sme , že to nebude Ľahký zápas, subo so silnými mužstvami Ako Arsenal ŠÚ vždy špeciálne. Chceli sme dobre Vstúpiť do zápasu, čo sa nám dokonale podarilo. Viest 4: 0 po dvadsiatich minútach, to je jednoducho paráda.Tešíme sa z Troch bodov, ale už myslíme na stredajší zápas s Fulhamom, " citovala Škrtela podľa denníka Šport oficiálna stránka Liverpoolu.

Žádné komentáře:

Okomentovat