pátek 27. července 2018

Hanzalová csere? Wild vezérigazgatója bocsánatot kért cserkészek

unibet kifizetés

Nagy erősítést igényel áldozatot. Trejd során átutalásának határideje gyakran ugyanazt a forgatókönyvet, egy erős csapat erősíti és tehermentesíti a ígéretes lehetőség a tervezet azonnali siker, éppen ellenkezőleg, ad egy gyenge csapat minőségi játékos, és reméli, hogy a fiatalok a közelgő aukció a szervezet hamarosan, hogy egy versenyképes csapatot.


Gyakran a munka jön semmivé felderítők.

Martin Hanzal hónappal ugratás a média, és úgy tűnt, szinte minden átigazolási piac spekuláció. Az a kérdés, hogy lesz-e egy Trejd, de mikor. Tíz év Arizonába n maradt a feje, csak egy hete dobalil, felkapott buddy Ryan White, és repült a Minnesota.

Vad több éves megfelelő beosztást méltó siker, és ebben az évben is az áttörés.A kapu az egyik legjobb kapusok verseny Devan Dubnyk, védekező alternatív tapasztalat és az érlelés fiatalok és a támadás a második legerősebb az NHL-ben. És miért ez a Minnesota úgy döntött, hogy a pop.

Az duo Hanzal - Arizona White nyerte választást az első körös pick 2017-ben a 2. fordulóban a 2018-as és 4-én 2019-ben, ez azonban abban az esetben, a Wild ebben rájátszásban továbbjut a konferencia utolsó változások a kiválasztás a 2. fordulóban. NHL idén kiadott egy jelentős fiatalító módon, hogy az ár, és ezért volt nagyon magas.

lelkiismeretes általános igazgató a csapat, és úgy döntött, hogy át piaci határidő után még pár telefonhívást.Úgynevezett néhány amatőr cserkészek Minnesota. „Képzeljük el, h ogy felderítő, és öt hónap elteltével a munkáját végzi azt találjuk, hogy a csapat csak megváltozott unibet kifizetés módok a választási az első fordulóban", mondta Chuck Fletcher a Star Tribune.

És akkor még folytatta. „lenyelni egyre kilométerre, a hangsúly a legjobb játékos a tény, hogy a csapat azt akarja, hogy az első fordulóban. annyi időt töltött távol a családjától…"

Fletcher a vezetői szék már 24 évszakok, a munka az amatőr cserkészek nagyon jól tudja, és tudja, hogy ez nekik unibet mobil sportfogadás állni elismerését, amikor kiválasztják a kerek 1 a színpad melletti vybaného fiatalok. Ezek nem a cserkészek, aki alszik a szálloda és a séta csak a kiválasztott játékot.Ezek egy kicsit nagyobb kihívás és nehéz mód.

Assistant General Manager Brent Flahr, amely szerin t a hüvelykujj kidolgozása Minnesota tudja, hogy felderítők megérteni ezt a filozófiát. „Ők is akarjuk nyerni a Stanley-kupa", mondta Flahr. „Get a unibet bónusz játékos, mint Hanzal, aki azt akarja, mindenki nagy. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mi nem kell feláldozni minden tehetséges fiatalember," dicsérte a trejd Flahr.

Minnesota így a játékosok kemény mag és néhány tizenéves fiatalt a tartalék, hogy egy ilyen lépés. „Minden évben nem lehet, de ebben az évben úgy éreztük, a megfelelő időben, hogy a kockázatokat," mondta élénken Flahr.

A következő hetekben mutatják.

unibet online fogadóirodák

Žádné komentáře:

Okomentovat