čtvrtek 13. dubna 2017

Matka Patricka Kaneho žalobkyňa klamala o nájdení dôkazov - prokurátora

Štátny zástupca dohliadať na sexuálne napadnutie vyšetrovanie Chicago Blackhawks hviezdy Patrick Kane hovorí matka žalobcu je klamal o nájdenie dôkazov vrece dverách.

Erie County okresný prokurátor Frank Sedita počas tlačovej konferencie v piatok vyhlásil, že je zatiaľ nie je istý, ako dvojdňové SideShow, ako sa dôkazy manipulovať ovplyvňuje hlavný prípad.Sedita povedal, všetky dôkazy, vrátane znásilnenia kit použitý skúmať žalobcu, bolo správne zaobchádzalo a je stále vo väzbe orgánov.

"Je zrejmé, že bola snaha vytvoriť falošnú správu," povedal Sedita. "Musím zistiť, kto bol na tom, prečo by to urobil a čo to znamená vis-a-vis všetky ďa lšie dôkazy."

Sedita povedal, že matka bola daná tašku v nemocnici, keď jej dcéra bola skúmaná, ale nikdy obsahovala znásilnenia kit. Vyšetrujúci sestra dala matke sáčok po učenia žalobca zmenil jej vrchol pred odchodom do nemocnice, povedal Sedita.Matka bola umiestniť na vrchol v sáčku a premeniť ju na úrady, ale nikdy neurobil, povedal Sedita.

Unibet-Registrácia zdarma

Otázky týkajúce vrecia boli zvýšené verejne bývalý advokát žalobcu je v strede, ktorý náhle ukončiť prípad vo štvrtok v noci a povedal, že už nie veril príbeh o tom, ako sa zistilo, že zložil papierový sáčok. Thomas Eoannou povedal, že stále verí, v tej ženy obvinenia Kane. Žalobca, v jej 20s, hovorí Kane ju sexuálne napadnutá vo svojom nábreží vile mimo Buffalo 2. augusta.

Kane nebol obvinený.

Sedita povedal, že matka niekedy odmietnutý nadobudnutím vrecka.Povedal, že si my slel, že podozrenie bolo divné, keď Eoannou zvýšený je, pretože znásilnenia súpravy sú uložené v škatuliach, nie tašky. Na svojej tlačovej konferencii, Sedita ukázal novinárom dohľad stream z repkového súpravy sú uložené v dôkaznom miestnosti.

"Je to bizarné podvod," povedal Sedita. "A je to pes a pony show."

Ženský matka odmietol žiadosť o rozhovor vo štvrtok v noci po Eoannou povedal, že ukončenie prípadu.Poukázala na vyhlásenie rodina prepustený novinárom, že uviedli, že boli sklamaní právnik sa ruší.

"Máme v úmysle pokračovať v tomto prípad spravodlivého záveru," uvádza sa vo vyhlásení. "Je potrebné zdôrazniť, že neexistuje žiadny dôkaz alebo tvrdenie, že žalobca sám mal nejaké vedomosti o dôkazného sáčku, kým sa dostala do kancelárie pána Eoannou je."

AP neidentifikuje ľudí, ktorí môžu mať bolo sexuálne napadol, ak sa prihlási a dobrovoľne sa identifikoval.


povedal:

Hamburg policajný prezident Gregory Wickett piatok, že dôstojník, ktorý šiel matky doma ten deň išla do nemocnice videl vrece, ale nie vziať a dať na vrchol vo svojej taške miesto.

Sedita povedal, že si nemyslí, že matka urobila niečo nelegálneho, pretože nebola pod prísahou, a to nie je nelegálne klamať právnik jej dcéry.

Stávkové bonusy Unibet

Žádné komentáře:

Okomentovat