úterý 11. dubna 2017

Manly Sea Eagles 'NRL finále dobíjanie zastavený Parramatta úhory

A Semi Radradra inšpirovaný Parramatta narušiť Manly 20-16 ku všetkým ale uhasiť žiadnu šancu na more Eagles mali urobiť NRL finále.

fidžijština útočník presunie do hornej časti zoznamu NRL tryscorers s dvojitý proti morskej orly, ktorí sa ho 21 pre sezónu ako úhory prevládali rozdrobený súťaži štyri pokusy až troch na mokrej Brookvale Oval.Waerea-Hargreaves zranenia úderom sours výhru Kohúti nad Broncos Prečítajte si viac

Manly vstúpil do hry, ktoré potrebujú k víťazstvu o 24 bodov na presunúť do najlepších osem sa dve kolá zostáva.Ale nikdy nevyzeral pravdepodobné, objaviť byt od otváracieho hvizde ako Parramatta flyer Radradra umlčal domác e fanúšikov try v 11. minúte za úhorov, ktorí sa pohybujú na 22 bodov a zdanlivo z drevenou lyžicu tvrdení.

more Eagles hral väčšinu z druhej polovice bez šlapka Matt Ballin, ktorý utrpel zranenie kolena čoskoro v hre, než bol nútený z krajiny s zostávajúce asi pol hodiny.

Parramatta viedol 14-10 na polčas sa Radradra utesnenie prvú polovicu dvojitý v 24. minúte.

Eels otvoril skóre tri minúty po prestávke, aby bolo 20-10 pred Manly takmer okamžite sa vrátil slúžiť s pokusu o odovzdanie James Hasson, ktorý ukázal svoje futbalové zručnosti, keď kopal voľný loptu do in-cieľom skórovať a získať Manly do štyroch bodov.

Jeden jasný pokyn pre Manly bol centrom Steve Matai bodovania sa stal štvrtou Manly hráč zaznamenať 50 pokusov na Brookvale ovál za Steve Menzies (88), Brett Stewart (86) a Bob Fulto n (70).Facebook Twitter Pinterest Kalifa Faifai Loa oslavuje vyskúšať na CBU Super Stadium. Fo to :.


Bradley Kanaris / Getty Images

Šialenec Greg Bird zranenie nemohol zastaviť Gold Coast Titans vystrihovacie rozdrobený 28-12 domáce víťazstvo nad Canberra predtým v nedeľu, ktorá možno pomohla im vyhnúť drevenú lyžicu

Bird Zdá sa, že hral jeho posledný zápas v roku 2015 potom, čo sa trhal štvorkolky začína pre spustenie hry.Okamžite sa vliekol tunelom v tom, čo môže byť posledný pozorovanie Titanov z testu vpred v tejto sezóne.

Titans tréner Neil Henry má oveľa viac starať o to napriek Gold Coast vystrihovacie len svoje druhé víťazstvo v deviatich hry sa vzdialiť od NRL pivnice.

stredopoliar Kane Elgey za predpokladu, vzácnu zvýraznenie pre titánov zriadením tri pokusy, strelil jeden sám a prevzatie goalkicking povinnosťou hrom adiť 12 bodov osobné úlovok pred na iba 8.762 fanúšikov.Avšak, on bol umiestnený Stávkovanie na Betclic na správe za podrazenie Raiders centrum Joey Leilua v 29. minúte.

Backrower Ryana Jamesa 26th minút try pomohol Gold Coast nárokov 14-12 polovičný úväzok náskok, ale on bol umiestnený na správy v 36. minúte za nebezpečný riešiť na Canberra záložník Sam Williams. James musel zotaviť z kolízii s tímovým kolegom Dave Taylor po údere na Williamsa.

Ale Canberra mohutný centrum Joey Leilua môže byť v najväčšie ťažkosti potom, čo bol umiestnený na správu o 52. minúty rameno náboja na David Mead.

aspoň titani sú na dobrej ceste, aby sa zabránilo ich druhý vareškou v piatich sezónach.Presťahovali sa do 20 súťažných bodov dve hry ísť pred vesty Tigers (18pts), ktorí boli mlátil 40-18 od Cronulla v sobotu a rytieri (18pts), ktorí hrajú v Melbourne v pondelok ve čer.

Sú presunutý do bloku štyroch tímov o 20 bodov, vrátane Canberra, ktorí boli vyradení z finále tvrdení podľa posledného kola v 26-24 stratu Manly.

Giant útočník Dave Taylor bol pôvodne menovaný v pol ôsmej Henry s Aidan Sezer (rameno) sa pre sezónu.

Ale Dan Mortimer zaklapnúť do polovíc s comeback-kid Elgey, ktorý vyzerá poskytnúť dostatok súťaže Gold Coast viazané Knights pol Tyrone Roberts budúceho roka.

Betclic-Získaj bonus práve teraz

1 komentář: