čtvrtek 20. července 2017

Prekliatie zlomené. Ako sa Prokop dočkal úspechu vo Fínskej rely

Lenže až doteraz mal pilot Jipocar ​​Czech National Teamu na severe Európy skôr smolu. Akoby ho sprevádzalo prekliatie: v roku 2012 tu síce bral dva body do celkového hodnotenia seriálu, s deviatym miestom však rozhodne spokojný nebol.

"pokazil sme úvodný kvalifikáciu, z čoho vyplynula zlá štartovej pozície. Dva dni sme tak museli súperom, čistiť trať ', "uviedol vtedy Prokop. "Bolo to hrozne nepríjemné a frustrujúce, pretože sme sa vôbec nedokázali držať obvyklých súperov."

Ďalšie dva roky bolo ešte bet365 bonus horšie!

Najprv ho do cieľa nepustila pokazená vodná pumpa a následne zničený motor. "Pritom pred pretekmi sme práve túto súčiastku menili, aby sa stará nepokazila. Presiahla totiž svoju životnosť, "krčil ramenami Prokop. "A potom zradila nová.Čo mrzí asi viac.


Keď viete, že všetko robíte správne, a ono je to zbytočné, tak to naštve omnoho viac. "

Vlani musel Prokop zo súťaže odstúpiť už počas popoludnia druhého súťažného dňa - kvôli neodstrániteľné poškodenie svojho Fordu Fiesta RS WRC. "Na treťom popoludňajšom testu som neudržal po doskoku auto na ceste a trafil pravým zadným kolesom nejaké skalisko," líčil Prokop. "Bola to veľká rana, ale našťastie do zadnej časti a auto sa roztočila. Nás s Jednou to nebolelo, ale pre Fionu to bol bohužiaľ likvidačné zásah, "krčil ramenami.

Náladu vo Fínsku si tak tridsaťdvaročný pilot čiastočne spravil až tento rok, keď spoločne s tradičným parťákom Jánom Tománko m vybojovali siedmu priečku. "Siedme miesto je skvelé a sme s ním spokojní.Obzvlášť po dvoch nevydarených ročníkoch, kedy sme tu bet365 mobil boli nútení odstúpiť, "vydýchol si Prokop.

Lenže ani tohtoročný podnik nebol selanka.Hneď v tretej zákrute úvodného súťažného dňa totiž Jihlavská posádka skončila v priekope.

"S trošku otrhané, Fionou 'sme potom možno príliš opatrne dokončili prvú prejazdy a bohužiaľ sa vytratila akákoľvek bojovnosť, odhodlanosť a ľahkosť jazdy," mrzelo bet365 stavky Prokopa. "Skutočne ma to pre celé dopoludnie dosť rozhodilo z tempa."

Práve piatkové dopoludnie potom stálo slovenského pilota šancu na ešte kvalitnejší výsledok. "Po chybách som sa nedostal do tempa a dobré zvezenie a pretekanie v popoludňajšej runde už bolo bez potrebného kontaktu s p osádkami pred nami," ľutoval.

Manažér Jipocar ​​Czech National Teamu Quirin Müller však bol bet 365 s umiestnením v cieli spokojný . "Závod sa nevyvíjal úplne podľa našich predstáv, ale konečný výsledok nás uspokojuje," uznal Müller. "Po Sardínii aj Poľsku bez bodov sme radi za ich slušný prídel," pripomenul predchádzajúce nevydarené preteky.

bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat