středa 13. září 2017

New York vette át a San Antonio-t, Anthony úgy döntött, hogy legyőzi Barkley-t

Az elmúlt hat percben elhelyezett 25 pontjából tíz, és segített tartani a szoros vezetést.

Összességében Anthony már alapszakaszban NBA szerzett 23.775 pontot, és beköltözött a Top 25. Mégis ahelyett azonban, akik legyőzték. Ez volt körülbelül 18 ponttal több, mint Charles Barkley, nagy kritikusa jelenlegi NBA csillagok.

A meccs után Anthony szórakoztatta a jelentést és a szakértői LeBron James küldött neki egy nyilvános gratulálok a Twitteren keresztül.

Derrick bet365 online fogadóirodák Rose segített nyerni 18 pontot, újonc Willy Hernangómez felhalmozott 12 pontot bet365 mobil sportfogadás és kile nc lepattanót.

San Antonio nem segít a 36 pontot és kilenc lepattanót Kawhiho Leonard.LaMarcus Aldridge hozzá egy dupla-dupla 15 pontot és 10 lepattanót.

Duel lépett a történelem lett kosárlabda először egymás ellen állt az NBA két honfitársával a kis balti ország: hazai KristapsPorzingis segített nyerni 16 pont, hét lepattanó és négy blokk látogató Davis Bertans szerzett három pontot és négy lepattanót.


Egy fontos győzelem a harc a rájátszásba harcolt Detroit, amely elnyerte a játszó Toronto 102 101.Az utolsó öt pont a játék, köztük a győztes trió 13 másodperccel a vége előtt szerezte Kentavious Caldwell-pápa, összességében szerzett 21 pontot.

Tobias Harris segített a Pistons nyerni, és feljebb a nyolcadik a Keleti főcsoport 24 pont, Andre Drummond törte f el 10 pont és mindenekelőtt 18 lepattanót; 11 közülük sértő.

A legjobb góllövő 26 ponttal volt Toronto DeMar DeRozan, akinek nem az utolsó pillanatban győztes lövés kísérlet. Raptors elején a negyedik negyedévben vezeti 16 ponttal, de elvesztette a tizedik az utolsó két mérkőzést és a negyedik a Keleti főcsoport, elveszett már két veszteségek harmadik Washington és Thomas Satoranským.

„Valamit változtatni," ő nem elrejteni a második Kyle Lowry torontói edzője, aki 15 pontot szerzett a mérkőzésen.A levegőben lógó hagyományokban a klub érdeklődik Denver Gallinari Denverben.

Sacramento volt a harmadik győztes mögött, miközben a Nyugati Konferencia tizedik helyét tartotta a nyolcadik helyezés elleni küzdelemben. Ezúttal a New Orleans Pelicans 105: 99-en játszott, a vezetés a forduló felénél volt, a negyedik pedig uralta.

A Pivot DeMarcus unokatestvérek 28 pontot, 14 lepattanót és hét segitséget adtak. Emellett a Baha'i újonc Buddy Hield bet365 mobil fogadás lőtt rá, amiért a meccs a Cusins ​​öv után az első félidőben ért véget.

Darren Collison támogatta a Sacrament 20 pontját, nyolc segitséget és hat lepattanót, Matt Barnes 12 pontot.Legyőzte Pelicans húzta Anthony Davis (32 pont és 10 lepattanó) és Jrue ünnep (16 pont, 11 gólpassz, hat lepattanó és öt nyereség).

Minnesota nyert 117: 89 felett legyengült Chicago, amely hiányzott két legnagyobb támogatást Jimmy Butler és Dwyane Wade, valamint Paul Zipser és aláássa Nikola Mirotič.

a nyertesek, aki uralta az bet365 online fogadási útmutatók első csütörtökén 34:17, AndrewWiggins szerzett 27 pontot, Karl Anthony Towns hozzáadunk 22 és fejezte be a hét lepattanó, Ricky Rubio szerzett 17 pontot, 11 segíti és hat l epattanót, NemanjaBjelica hozzáadott 16 pont.

A legyőzött Doug McDermott szerzett és Bobby Portiss után 16 pont, Michael Carter-Williams csatlakozott 12 pont, hét lepattanót és hat gólpassz.

bet365 online sport fogadás

Žádné komentáře:

Okomentovat